موبایل و گجت

سامسونگ گلکسی فولد را همزمان با آیفون 11 اپل معرفی خواهد کرد!

به بازار آمدن گلکسی فولد سامسونگ چند ماهی است که به تأخیر خورده و این گوشی که قرار بود 26 اپریل در اختیار مشتریان قرار بگیرد، هنوز راهی بازار نشده است. با این حال، سامسونگ در نهایت هفته گذشته اعلام کرد که تغییراتی در این دستگاه اعمال کرده است که به موجب آن گوشی گلکسی فولد دارای مقاومت بیشتری شده و نمایشگر آن مستحکم‌تر است. علاوه‌براین سامسونگ تأیید کرد که این دستگاه احتمالاً در ماه سپتامبر به بازار عرضه خواهد شد.

اگر هنوز تاریخ دقیق ارائه این محصول منتشر نشده است، اما گزارشی در رسانه کره‌ای The Investor ادعا کرده است که طبق گفته سامسونگ Galaxy Fold در تاریخ 18، 19 و 20 سپتامبر در بازار کره جنوبی عرضه خواهد شد. این تاریخ درست در میان برنامه ریزی‌های اپل برای ارائه آیفون 11 قرار خواهد گرفت. چرا که اپل اصولاً در نیمه اول ماه سپتامبر و قبل از پانزدهم آیفون‌های جدید خود را معرفی می‌کند و به طور معمول بعد از بیستم این ماه آنها را برای فروش در بازار ارائه می‌کند.

چه تعداد گلکسی فولد به بازار خواهد آمد؟

علاوه‌براین از آنجاییکه سامسونگ همچنان مشغول تولید انبوه گوشی گلکسی فولد است، تحلیلگران بازار کره جنوبی پیش‌بینی کرده‌اند که در حدود 100000 دستگاه از این گوشی توسط سامسونگ در بازار خانگی به فروش خواهد رفت و احتمالاً در عرضه اولیه چیزی در حدود 20 تا 30 هزار دستگاه در کره برای فروش در دسترس قرار می‌گیرد. این در حالیست که سامسونگ در مقطعی از زمان اعلام کرده بود گلکسی فولد تا یک میلیون دستگاه نیز به فروش خواهد رفت.

پیش‌بینی می‎شود که سامسونگ پیش از دیگر نقاط جهان در ماه سپتامبر گلکسی فولد را در کره جنوبی و ایالات متحده عرضه کند. پس از آن این گوشی در دیگر نقاط بازار جهانی مانند آلمان، انگلستان و فرانسه عرضه خواهد شد. اما همزمانی عرضه این گوشی با پرچمدار جدید کره‌ای‌ها، یعنی گلکسی نوت 10 ریسک بزرگی است که انتظار می‌رود سامسونگ پیش از ما آن را در نظر گرفته باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 3.5]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا