دنیای مطالب

پشتيباني آنلاين
پشتيباني آنلاين
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 465
  • کل نظرات : 71
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازديد
  • بازديد امروز : 266
  • بازديد ديروز : 44
  • ورودي امروز گوگل : 27
  • ورودي گوگل ديروز : 4
  • آي پي امروز : 89
  • آي پي ديروز : 15
  • بازديد هفته : 317
  • بازديد ماه : 7645
  • بازديد سال : 222760
  • بازديد کلي : 571554
  • اطلاعات شما
  • آي پي : 3.129.249.170
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در وبلاگ بزارم؟
    درباره ما
    دنیای مطالب
    * به وبلاگ من خوش آمدید * *Welcome to my weblog*
    امکانات جانبي

    طراحی سایت

    آموزش حذف اکانت تلگرام

    چگونه اکانت اینستاگرام خود را پاک کنیم؟

    این روز‌ها اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین سرویس‌های مورد استفاده کاربران تلفن‌های همراه هوشمند است اما شاید به دلایل مختلف شخصی و یا حتی اعتیاد به آن تصمیم بگیرید اکانت خود را حذف کنید. در این مطلب در چند قدم ساده این کار را آموزش می‌دهیم. این مطلب برای پاک کردن اکانت اینستاگرام و نه حذف آن از گوشی است.

     

    برای مشاهده به ادامه مطلب برید

    5 هکر بزرگ تاریخ که دستگیر شدند

    Julian Paul Assange

    اگر اهل اینترنت باشید حتم نام این هکر را به خاطر سایت اینترنتی جنجالی اش به نام ویکی لیکس می شناسید. او با افتتاح این سایت شروع به منتشر کردن اسناد معتبر و مخفیانه کرد که به راحتی دست افراد عادی نبود اما قبل از آنکه به خاطر این سایت معروف شود یک هکر نوجوان بود که توانست در سن 16 سالگی تعدادی از سیستم های نظامی آمریکا را هک کند و اسناد آن ها را منتشر نماید.

     

    Mike Calce

    این هکر کانادایی یک دانش آموز دبیرستان ساده ولی عاشق رایانه بود که به خاطر حمل به چندین شرکت بزرگ دنیا متهم شناخته شد. او که همه کارهای خود را از شهر کبک کانادا انجام می داد به سایت های بزرگی مانند: یاهو، ای بی، سی ان ان، آمازون و دل حمله کرده بود ولی همه اتهام های خود را رد کرد. این مرد در سال 2000 دستگیر شد و تنها بخشی از تخلفات انجام داده را پذیرفت. او با هک های خود خسارت های فراوانی به این شرکت های بزرگ دنیا وارد کرده بود.

     

    Chad Davis

    او یکی از بزرگترین هکرهای قرن 20 ام بوده و یک مجموعه عظیم از هکرها را هدایت می کند. گروه هکرهای این شخص به نام زمین جهنمی شناخته می شوند و تا به حال حمله های گسترده ای را در اقسام نقاط دنیا انجام داده اند. این هکر تا به حال سایت های کاخ سفید آمریکا و ارتش این کشور را مورد حمله قرار داده و صفحه آول آن ها با عبارت "زمین جهنمی نخواهد مرد" تغییر داده است.

     

    Nahshon Even-Chaim

    این هکر با نام مستعار فونیکس کارش را شروع کرد و به عنوان اولین هکری بود که از کشور استرالیا معروف می شود. این فرد بیشتر در زمینه هک کردن کامپیوترهای دانشگاه فعالیت کرده است و بسیاری از دانشگاه ها و آزمایشگاه های مهم دنیا مورد حمله وی قرار گرفته اند. او در اعترافات خود اعلام کرد که از مسخره کردن سیستم های امنیتی به کار رفته در دانشگاه های بزرگ دنیا برای محافظت از اطلاعات هزاران انسان لذت می برده است.

     

    Raphael Gray

    این جوان 19 ساله که به عنوان "بیل گیتس هکرها" شناخته می شود به راحتی می توانست وارد هر سیستم رایانه ای بشود. او علاقه خاصی به هک کردن حساب های آنلاین داشت و با چند حرکت ساده کارت های اعتباری را در سراسر دنیا هک می کرد و از این راه میلیون ها دلار پول به حساب خودش واریز نمود. او همچنین اطلاعات میلیون ها کارت اعتباری را در سراسر دنیا جمع کرد و به همراه رمز و مشخصات منتشر نمود.

    اسب تک‌شاخ مخفی‌شده در فایرفاکس 29

    فایرفاکس 29 نسبت به نسخه‌های پیشین خود شامل تغییرات زیادی بوده است. یکی از این تغییرات، حذف دکمه‌ی Firefox موجود در سمت چپ و اضافه شدن یک دکمه‌ی جدید جهت باز کردن منو است (این دکمه به دلیل شکل ظاهری خود «دکمه‌ی همبرگری» نیز نامیده می‌شود). شرکت موزیلا تلاش کرده است در ظاهر جدید فایرفاکس، تا جایی که امکان‌پذیر بوده است ساده‌گرایی را در پیش‌ بگیرد و اضافات را برچیند. با این وجود، این ظاهر جدید که Australis UI نیز نام دارد آنچنان به مذاق برخی کاربران خوش نیامده است. اگر شما نیز جزء از این دسته از کاربران هستید، شاید این ترفند باعث شود اندکی از نارضایتی‌تان کم شود! در فایرفاکس 29، یک اسب تک‌شاخ مخفی شده است که در این ترفند به نحوه‌ی آشکارسازی آن خواهیم پرداخت.

    برای مشاهده به ادامه مطلب برید.

    تفاوت بین پروتکل POP3 و IMAP

    حتی اگر شما از کاربران حرفه ای کامپیوتر نباشید مطمئنا حداقل یکبار نام POP3 یا IMAP را شنیده اید. از پروتکل های POP3 و IMAP برای اتصال ایمیل سرورها به ایمیل کلاینت ها استفاده می شود. یا به عبارتی دیگر، این دو متد مختلف به شما اجازه می دهند تا ایمیل های خود را بر روی کامپیوتر، موبایل یا تبلت دانلود کنید. هر دوی این پروتکل ها قابل اطمینان هستند و هر دو اجازه دسترسی به ایمیل را به شما می دهند. اما این دو پروتکل تفاوت کوچکی نیز با یکدیگر دارند که در این مقاله سعی کرده ایم به آن اشاره کنیم.

    زمانی که یک ایمیل برای شما ارسال می شود، ابتدا به یک سرور ابری منتقل خواهد شد. سپس شما می توانید با اتصال به این سرور ایمیل های خود را مشاهده کنید. قطعا ذخیره اطلاعات کاربران بر روی سرورهای خارجی از لحاظ امنیتی مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. همانطور که می دانید این روزها هم بحث اینترنت ملی مطرح است و چندین سرور ایمیل نیز در داخل کشور راه اندازی شده اند. راه اندازی ایمیل سرورهای داخلی باعث افزایش امنیت اطلاعات کاربران خواهند شد.

    برای مشاهده بقیه به ادامه مطلب برید.

    آموزش طراحی صفحات وب با HTML (برنامه نویسی وب)

    بدست آوردن آی پی از طریق cmd

    اولین قدم در بحث شبکه های مختلف ، IP و اطلاعات پیرامون آن است. در این ترفند قصد داریم به معرفی روشی ساده جهت یافتن IP سیستم خودتان از طریق CMD بپردازیم.

    از منوی Start وارد Run شوید.
    سپس عبارت cmd را وارد کرده و Enter بزنید.
    حال در محیط CMD دستور netstat -n را وارد نمایید و Enter بزنید.
    در ستون Local Address آی پی شما درج شده است.

    راه برای پی بردن به رمز عبور ذخیره‌‌شده‌ی شبکه‌ی بی‌سیم در محیط ویندوز

    همان‌طور که می‌دانید هنگامی که قصد دارید به یک شبکه‌ی Wireless متصل شوید بایستی کلید امنیتی آن شبکه را وارد نمایید. این رمز عبور در سیستم ذخیره شده و دفعات بعدی نیازی به وارد کردن آن نیست. اما ممکن است این رمز عبور را بعد از مدتی فراموش کنید. آن وقت در صورتی که قصد داشته باشید از طریق یک دستگاه دیگر به شبکه متصل شوید دچار مشکل خواهید شد. در این زمان می‌توانید این رمز عبور ذخیره‌شده در سیستم را مشاهده کنید و سپس آن را در دستگاه دیگر وارد نمایید. در این ترفند به نحوه‌ی انجام این کار خواهیم پرداخت.

    برای مشاهده بقیه ترفند به ادامه مطلب برید.

     

    بازگردانی ظاهر سرویس ایمیل یاهو به حالت قبلی

    اگر از کاربران پست الکترونیکی یاهو باشید حتماً می‌دانید که چندی است ظاهر آن تغییر کرده است و شکل جدیدی به خود گرفته است. به طوری که می‌توانید قالب‌های مدرن و متنوعی را به عنوان قالب سرویس ایمیل خود انتخاب کنید. اگر از این تغییرات راضی نیستید و ترجیح می‌دهید از همان قالب گذشته استفاده کنید، در این ترفند نحوه‌ی بازگشت به حالت قبلی را برای شما شرح می‌دهیم.

     

     

    بدین منظور:
    ابتدا وارد حساب ایمیل خود در یاهو شوید (http://mail.yahoo.com).
    نشان‌گر ماوس را بر روی چرخ‌دنده‌ی گوشه‌ی بالای سمت راست صفحه ببرید و گزینه‌ی Settings را انتخاب کنید.
    در صفحه‌ی باز شده، از سمت چپ بر روی Viewing email کلیک کنید.
    اکنون در قسمت Mail version گزینه‌ی Basic را انتخاب کنید و Save را بزنید.
    خواهید دید که صفحه یک‌بار Refresh شده و با همان ظاهر قدیمی باز خواهد شد.

    برای این که مجدد از حالت جدید بهره ببرید کافی است از گوشه‌ی بالای سمت راست صفحه بر روی Switch to the newest Yahoo! Mail کلیک کنید.
    لازم به ذکر است دیگر امکان استفاده از ظاهر Classic در سرویس ایمیل یاهو وجود ندارد.

    صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

    نويسندگان
    تبادل لينک هوشمند

      تبادل لینک هوشمند
      برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دنیای مطالب و آدرس d-m.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد*از همکاری شما متشکریم*






    به دنیای مطالب امتياز دهيد