Windows Reader نام یکی از اپلیکیشنهای پیشفرض نصب شده در محیط Modern UI ویندوز 8 است. اپلیکیشن Reader عملکردی مشابه با Adobe Reader دارد و به وسیلهی آن میتوان فایلهای PDF و XPS را اجرا و محتویات این نوع فایلها را مطالعه کرد. اما در این اپلیکیشن گزینهای برای چاپ فایل مورد نظر وجود ندارد. در این ترفند به نحوهی پرینت گرفتن از فایلهای در اپلیکیشن Reader ویندوز 8 خواهیم پرداخت.
بدین منظور:
ابتدا در صفحهی Start عبارت Reader را وارده کرده و Enter بزنید تا اپلیکیشن Reader اجرا شود.
سپس دکمهی Browse را انتخاب کرده و فایلهای PDF یا XPS خود را فراخوانی کنید.
اکنون کلیدهای ترکیبی Ctrl+P را فشار دهید (میتوانید به جای اینکار کلیدهای ترکیبی Win+C را فشار دهید و سپس Devices را انتخاب کنید).
در منوی باز شده در سمت راست، پرینتر خود را انتخاب کنید.
در مرحلهی بعد تنظیمات دلخواه را انجام داده و بر روی دکمهی Print کلیک کنید.
برای اطلاع از وضعیت چاپ فایل خود میتوانید به صفحهی دسکتاپ رفته و در قسمت Notifications بر روی آیکن مربوط به پرینتر کلیک کنید.
نحوه ی به روز رسانی اپليكيشن های ويندوز 8
در ویندوز 8 و در محیط Modern UI اپلیکیشنهایی به طور پیشفرض نصب شدهاند. همچنین از طریق Store میتوان اپلیکیشنهای جدیدی را بر روی ویندوز نصب کرد.نسخههای جدید این اپلیکیشنها نیز پس از چندی توسط سازندگان منتشر میشوند. در این ترفند قصد داریم به نحوهی بهروزرسانی اپلیکیشنهای ویندوز 8 از طریق Store ویندوز و به صورت تکی یا یکجا بپردازیم.
بدین منظور:
ابتدا در صفحهی Start اپلیکیشن Store را اجرا کنید.
سپس در بالای صفحه بر روی Updates کلیک نمایید. در مقابل Updates تعداد اپلیکیشنهای مورد نیاز به بهروزرسانی درج شده است.
اکنون از تیک خوردن اپلیکیشنهای مورد نظر خود اطمینان حاصل کنید و بر روی دکمهی Install کلیک کنید.
حال منتظر باشید تا نسخهی جدید اپلیکیشنها از اینترنت دانلود شده و بر روی ویندوز نصب شوند.
جلوگيری از دانلود خودكار تصاوير در اپليكيشن Mail ويندوز 8
در صورتی که از اپلیکیشن Mail موجود در ویندوز 8 برای مدیریت ایمیلهای ارسالی و دریافتی خود استفاده میکنید حتماً به این نکته پی بردهاید که هنگامی که ایمیلی حاوی یک یا چند تصویر را باز میکنید، این تصاویر به طور خودکار دانلود شده و نمایش داده میشوند. در صورتی که درون ایمیل چندین تصویر حجیم وجود داشته باشد این موضوع میتواند بسیار آزاردهنده باشد. در این ترفند به نحوهی جلوگیری از دانلود خودکار تصاویر در اپلیکیشن Mail ویندوز 8 خواهیم پرداخت تا از این پس دانلود تصاویر تنها با اجازهی شما انجام شود.
بدین منظور:
ابتدا از طریق صفحهی Start وارد اپلیکیشن Mail شوید.
اکنون کلیدهای ترکیبی Win+I را فشار داده و روی Settings کلیک کنید.
در بخش تنظیمات Mail، وارد Accounts شده و حساب کاربری که از آن استفاده میکنید را انتخاب کنید.
در مرحلهی بعد گزینهی Automatically download external images را بر روی off تنظیم کنید.
از این پس تنها با مجوز شما تصاویر داخل ایمیل دانلود میشوند.
دقت کنید در صورتی که چند حساب کاربری بر روی اپلیکیشن فعال کردهاید بایستی این کار را بر روی تکتک حسابهای کاربری انجام دهید.
پاك كردن فايل های ويندوز قبلی پس از ارتقا به ويندوز 8
در صورتی که به هنگام نصب ویندوز 8 اقدام به انتخاب گزینهی Upgrade جهت نصب ویندوز کرده باشید، ویندوز قبلی شما به ویندوز 8 ارتقا پیدا میکند. با این کار بخشی از فایلهای زائد و اضافی ویندوز قبلی همچنان بر روی هارددیسک باقی میماند و حجم قابل توجهی را نیز اشغال میکند. با استفاده از این ترفند میتوانید این فایلها را به وسیلهی خود ویندوز 8 حذف کنید.
بدین منظور:
ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید.
اکنون در پنجرهی Run عبارت cleanmgr را وارد کرده و Enter بزنید.
حال در پنجرهی باز شده درایوی که ویندوز 8 در آن نصب شده است را انتخاب نموده و OK کنید.
در پنجرهی بعدی بر روی دکمهی Clean Up System Files کلیک کنید.
در مرحلهی بعد گزینهی Previous Windows installation را انتخاب کرده و بر روی دکمهی OK کلیک کنید تا فایلهای ویندوز قبلی پاک شوند.
4 راه مختلف براي بستن اپليكيشن ها در ويندوز 8
اپلیکیشنهای محیط Modern UI ویندوز 8 بسیار متفاوت از پنجرههای دسکتاپی ویندوز هستند. یکی از این تفاوتها نداشتن دکمهی خروج در محیط اپلیکیشن است. چرا که دیگر منویی هم در بالای اپلیکیشن وجود ندارد و اپلیکیشن به صورت تمامصفحه اجرا میشود. دلیل این موضوع این است که اپلیکیشنها منابع سیستم را بسیار کم مصرف میکنند دارند و حجم پایینی از رم را اشغال میکنند. در نتیجه اجرای همزمان اپلیکیشنها و باز ماندن آنها مشکلی ایجاد نمیکند. با این حال شاید دوست داشته باشید پس از اجرای اپلیکیشنها آنها را به طور کامل ببندید. در این ترفند به معرفی 4 راه مختلف برای بستن اپلیکیشنها در ویندوز 8 خواهیم پرداخت.
1. شما میتوانید از همان کلید ترکیبی که برای بستن پنجرهها در ویندوز استفاده میکردید بهره ببرید. یعنی Alt+F4. با فشردن این کلید ترکیبی در محیط اپلیکیشن، اپلیکیشن به طور کامل بسته میشود.
2. راه دوم بسیار مناسب صفحات نمایش لمسی است. با این حال میتوانید از ماوس هم برای این کار استفاده کنید. بدین منظور کافی است در محیط اپلیکیشن، نشانگر ماوس را به بالای صفحه نمایش ببرید و کلیک چپ ماوس را نگه داشته و نشانگر را تا انتهای پایین صفحه حرکت دهید و سپس کلیک چپ را رها کنید. خواهید دید که اپلیکیشن به شکلی جالب بسته میشود.
3. برای بستن اپلیکیشنها از نوار Switcher ویندوز 8 نیز میتوانید استفاده کنید. برای این کار ابتدا به وسیلهی فشردن کلید Win از محیط اپلیکیشن خارج شوید. سپس نشانگر ماوس را در بالای سمت چپ صفحه نمایش قرار دهید تا پیشنمایش اپلیکیشن نمایان شود. اکنون بر روی آن راست کلیک کرده و Close را انتخاب کنید.
4. برای بستن اپلیکیشنها یک راه قدیمی نیز وجود دارد و آن استفاده از Task Manager ویندوز است. برای این کار کافی است کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+Esc را فشار دهید. اکنون در محیط Task Manager اپلیکیشن مورد نظر را انتخاب کرده و بر روی دکمهی End Task کلیک کنید.
پاک کردن تاریخچه میزان استفاده از اپلیکیشنها در ویندوز 8
یکی از امکانات جالبی که در ویندوز 8 وجود دارد امکان مشاهده مدت زمان استفاده از هر یک از اپلیکیشنهای محیط Modern UI ویندوز از طریق Task Manager است. در این ترفند به معرفی نحوهی استفاده از این امکان و همچنین پاک کردن تاریخچه میزان استفاده از اپلیکیشنها در ویندوز 8 خواهیم پرداخت.
بدین منظور:
ابتدا کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+Esc را فشار دهید تا پنجرهی Task Manager ویندوز نمایان شود.
در صورتی که محیط Task Manager در حالت ساده قرار دارد بر روی More details کلیک کنید.
اکنون به تب App history بروید.
در این تب میتوانید میزان جزئیات استفاده از هر اپلیکیشن را مشاهده کنید. در ستون CPU Time مدت زمان استفاده از هر اپلیکیشن درج شده است.
برای پاک کردن تاریخچه میزان استفاده از اپلیکیشنها نیز کافی است در همین قسمت بر روی Delete usage history کلیک کنید تا تمام شمارندههای موجود در این تب به 0 تبدیل شوند.
بالا بردن سرعت کپی بر روی حافظههای جانبی
در ویندوز 7 برای بالا بردن سرعت کپی بر روی حافظههای جانبی کارهای زیر را انجام دهید:
ابتدا فایل ارایه شده از جانب مایکروسافت را از اینجا دریافت نموده، از حالت فشرده خارج و اجرا نمایید و پس از اتمام نصب رایانه خود را Restart کنید.
با ورود مجدد به ویندوز:
در کادر Run ویندوز عبارت regedit را تایپ کنید تا وارد رجیستری ویندوز شوید.
حالا به مسیر زیر بروید :
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlusbstor
یک subkey با نام VVVVPPPP (در صورت عدم وجود) بسازید و با کلیک راست در پنل سمت راست و انتخاب گزینه New و سپس گزینه DWORD Value را انتخاب کرده و نام MaximumTransferLength را برای آن برگزینید .
با دوبار کلیک بر روی MaximumTransferLength پنجره کوچکی باز خواهد شد که میبایست مقدار 2097120 را در کادرValue date وارد کنید :
کار تمام است ! حالا فقط میبایست یکبار دیگر رایانه خود را Restart کنید .
این عملیات بر روی تمامی کول دیسک ها و حافظه های جانبی قابل اجرا است و بسته به نوع و مدل کول دیسک شما ، افزایش سرعت متفاوت خواهد بود.
ساخت آیکون بدون نام
یکی از قابلیت های جالبی که در ویندوز امکان انجام آن است ساخت آیکون های بدون نام برای فایل ها و فولدرهاست. با این ترفند شما میتوانید آیکونی بدون نام و تنها با یک شکل داشته باشید.
برای ساختن یک آیکون بدون نام :
ابتدا مطمئن باشید که کلید Num lock روشن باشد.
بر روی آیکون مورد نظر کلیک کنید.
سپس راست کلیک و Rename را انتخاب کنید.
نام قبلی آیکون را پاک کنید.
کلید Alt را بگیرید و عدد 0160 را تایپ کنید.
سپس Enter بزنید ؛ شما یک آیکون بدون نام دارید.
اگر میتوانید این فولدر را بسازید!
قصد داریم تا هم اکنون به معرفی یک ترفند جالب بپردازیم! اگر میتوانید فولدری که ما میگوییم را در محیط ویندوز ایجاد کنید! از این ترفند میتوانید به عنوان یک شوخی جالب با دوستانتان هم استفاده کنید.
برای اینکار:
بر روی فضای خالی از دسکتاپ یا مکان دیگری راست کلیک کرده و New > Folder را انتخاب کنید.
حال نام فولدر را con قرار دهید.
نکته جالب این موضوع اینجاست!
شما و هیچ کس دیگر نمیتواند فولدری با نام con ایجاد کند!
این مورد در مورد دو عبارت aux ،com1 ،nul نیز صدق میکند.
دلیل بروز این مشکل این است که در هنگام نامگذاری فایل ها و پوشه ها باید قوانینی رعایت شود از جمله اینکه از اسامی رزرو شده در DOS نمی توان برای نام فایل یا پوشه استفاده نمود که عبارتند از: Com1 الی Com4 برای پورت های سری Lpt1 الی Lpt4 برای پورت های موازی، Con به معنای (Console) برای صفحه کلید یا صفحه نمایش، Prn برای چاپ، Null و Aux برای سایر وظایف. البته استفاده از این اسامی در پسوند فایل ها و پوشه ها اشکالی ایجاد نمی کند.
فعال سازی قابلیت مقابله با هکرها در ویندوز XP
ویندوز XP نیز برای راحتی حال کاربران خود یک سیستم مقابله با ویروس ها و هکرها را در درون خود گنجانده است. این ترفند که بیشتر به کار افراد نیمه مبتدی می آید میتواند با استفاده از این قابلیت از ویندوز شما حفاظت کند.
برای فعال سازی آن:
1- از منوی Start، به Control Panel بروید.
2- بر روی Network and Internet Connections کلیک کنید.
3- سپس Network Connections را انتخاب کنید.
4- حال بر روی اتصال اینترنت خود، کلیک راست کرده و از منوی باز شده Properties را انتخاب کنید.
5- از Tab, Advanced گزینه ی Internet Connection Firewall را فعال کنید.
6- بر روی OK کلیک کنید.
- بهمن 1399
- آبان 1397
- فروردين 1396
- آذر 1395
- آبان 1395
- دی 1394
- فروردين 1394
- دی 1393
- آذر 1393
- آبان 1393
- شهريور 1393
- مرداد 1393
- تير 1393
- خرداد 1393
- ارديبهشت 1393
- فروردين 1393
- اسفند 1392
- بهمن 1392
- دی 1392
- آذر 1392
- آبان 1392
- مهر 1392
- تير 1392
- خرداد 1392
- ارديبهشت 1392
- فروردين 1392
- اسفند 1391
- بهمن 1391
- دی 1391
- آذر 1391
- آبان 1391
- مهر 1391
- شهريور 1391
- مرداد 1391